Egyedi karakterek

EGYEDI KARAKTEREK

Mindenki létrehozhatja a saját karakterét. A karakterek immáron külsőleg is teljes mértékben testre szabhatóak: a bőrszíntől kezdve az arcon, a frizurán át az arcszőrzetig. Csak a szülőkből 442 különböző karakter sorsolható és ezeken belül még 20 fajta módosítás végezhető el a karakterek arcán. Ezen felül a játék során bármikor új frizurát vagy arcszőrzetet választhatunk. A játék során most már mindig ugyan az az arc fog visszaköszönni, amit az elején megalkottunk, feltéve ha nem teltek el azóta évek.

RUHÁZAT, KIEGÉSZÍTŐK

A karakterekre teljesen magunk szabhatjuk testre, hogy mit viseljenek. A ruhaboltokban bármikor új ruhadarabokat vehetünk. Az összes ruhadarabot magunk variálhatjuk össze.

Ruhák

LELTÁR, TÁROLÓK

Minden karakternek külön leltára van ahol megadott mennyiségig tárgyakat, fegyvereket hordozhat magánál. A tárgyakat bepakolhatjuk járművekbe vagy tárolókba. Minden tárolónak egyedi férőhelye van, így például egy sportautóban nem fér annyi cucc mint egy furgonban.

INGATLANOK

Los Santos városában jelenleg közel 400+ megvásárolható vagy bérelhető ingatlan található. Az ingatlanok bejárhatóak, zárhatóak.

Ingatlanok
Autókereskedés

JÁRMŰVEK

Autókereskedésekben vagy akár más játékosoktól hozzájuthatunk új vagy használt járművekhez. A járműveket kulccsal zárhatjuk és ott maradnak ahol hagyjuk (pont ahogy a valóságban). A járműveinket törés esetén javíthatjuk vagy akár tuningolhatjuk is a helyi műhelyekben szerelők segítségével.

ÜZEMANYAG, MEGHAJTÁS

A járművek üzemanyaggal mennek. Minden jármű más-más meghajtással és más-más fogyasztással rendelkezik. Lehetnek benzin, dízel, elektromos vagy kerozin hajtásúak, a tankolásukat ezek figyelembevételével kell végeznünk.

Benzinkút
Rendőrség

FRAKCIÓK

A szerveren jelen vannak különböző frakciók amelyeket játékosok irányítanak. Ezekhez csatlakozva lehetünk rendőrök, mentők, rádiósok, újságírók, politikusok vagy akár kommandósok is.

BANDÁK

Ha nem jönne be számunkra a legális élet, akkor csatlakozhatunk illegális csoportosulásokhoz vagy akár saját magunk létrehozhatunk egy bandát.

Bandatagok
Raktáros munka

MUNKÁK

A városházán vállalhatunk különböző mellékállásokat is. Így némi plusz pénzre tehetünk szert raktárosként, csomagfutárként vagy például taxisként.

Néhány munkánál lehetőség van a kooperatív munkavégzésre is, tehát akár a barátokkal vagy más játékosokkal közösen is dolgozhatunk.

KULCSOK

A házainkat és járműveinket külön kulccsal zárhatjuk. Kulcsainkat másolhatjuk vagy ha a lakáskulcsunk illetéktelen kézbe kerül, akkor akár zárat is cserélhetünk.

Kulcsok
Éhség, szomjúság

ÉHSÉG, SZOMJÚSÁG

A játékban karaktereink éhesek vagy szomjasak lehetnek, pont úgy ahogy mi a valóságban. Több mint 50+ fajta élelmiszerrel csillapíthatjuk szükségleteinket.

NAP-ÉJ VÁLTAKOZÁS

Folyamatos nap-éj váltakozás van a szerveren. Egy játékbeli nap egy valóságos napnak felel meg.

Los Santos éjszaka
Vihar Los Santosban

IDŐJÁRÁS

A szerveren folyamatosan váltakozik az időjárás is. Az időjárás állapotai egymásba mosódnak, így valamennyire megállapítható szabad szemmel hogy vihar közeleg, de ha ez nem elég, a média meteorológiai előrejelzést biztosít számunkra.

ÉLVEZETI CIKKEK

A játékban megtalálhatóak az alkoholos italok, a dohánytermékek és a tudatmódosító szerek. Ezeket használva más-más hatást érhetünk el karakterünknél vagy eladásukkal némi plusz pénzt csinálhatunk magunknak.

Droghatások
Piszkos autó

AUTÓMOSÁS

Mocskos környezetben hajtva járműveinket összekoszolhatjuk. Szeretett járműveinket lemoshatjuk az autómosókban.

ÖREGEDÉS

A regisztráció során meg kell adnunk, hogy mikor született a karakterünk. Napról-napra, évről-évre idősebb lesz, ami befolyásolja a kinézetét is.

Öregedés
Kikapcsolódás

KIKAPCSOLÓDÁS

El is üthetjük az időnket különböző szabadidős tevékenységgekkel. A barátainkkal elmehetünk például edzeni vagy Dartsozni.

ILLEGÁLIS TEVÉKENYSÉG

Lehetőségeink vannak különböző nem épp legális tevékenységekkel nagyobb pénzösszegekre szert tenni, mondjuk... egy jól megtervezett ATM rablással.

ATM rablás

CSATLAKOZZ A KÖZZÖSSÉGHEZ!

Mire vársz még? Csatlakozz még ma és tapasztald meg a magyar GTA V szerepjáték élményt! Egy kíváló közösség vár rád!